For beboere

Bolig og visitation


Plejehjemmet Betaniahjemmet har 60 boliger, fordelt på 4 etager med 15 lejligheder, spise- og opholdsstue med TV og opholdsareal med hvilestole på hver etage. Hjemmet er generelt røgfrit, men du må gerne ryge i din egen lejlighed, hvis du har en luftrenser i boligen.


Boligen på 25 m2 består af en entré med indbygget klædeskab, badeværelse, stue, niche med seng og en sydvendt altan.


Du medbringer selv møbler, billeder, gardiner, belysning mv. Der forefindes telefon- og TV stik i boligen, samt kaldeanlæg, så du altid kan komme i kontakt med en medarbejder. Du kan også få adgang til Betanaihjemmets trådløse netværk.


Inden indflytning i boligen skal du være opmærksom på, at indretningen skal tage hensyn til, at boligen også er arbejdsplads for de medarbejdere, som skal hjælpe dig i dagligdagen med fx personlig hygiejne eller forflytning.

 

 Visitation og ansøgning om bolig sker ved henvendelse til Frederiksberg Kommune, Sundheds- og Omsorgsafdelingen, hvis du bor på Frederiksberg.

 

Hvis du bor i en anden kommune, skal du indlede ansøgningsprocessen ved, at du søger en plejebolig i din hjemkommune, og i den forbindelse oplyser du, at du ønsker at flytte til Frederiksberg Kommune – betaniahjemmet.