Ledige stillinger

Ledige stillinger

Vil du gerne gøre en forskel på en arbejdsplads hvor missionen er at give liv til årene?


Vi mangler en social- og sundhedsassistent 37 timer pr. uge i primært dagvagt. Du vil forekomme enkelte planlagte aftenvagter og weekendvagt hver 3. uge.

Betaniahjemmet er et plejehjem med 60 beboere fordelt på 4 etager. Vi arbejder med fleksible løsninger i et rehabiliterende og helhedsorienteret miljø. Du har som udgangspunkt opgaver på en etage, men du skal være villig til at tage opgaver på andre etager, når der er brug for det.

Vi forventer, at du kan tage ansvar, er fleksibel, imødekommende og vil være med til støtte op om de faglige og sociale initiativer på Betaniahjemmet.

Du skal kunne arbejde selvstændigt, men altid med fokus på det positive samarbejde. Du skal kunne tage initiativ, og det er vigtigt, at du arbejder pædagogisk i din tilgang til beboerne, samtidig med at du er god til at observere og reagere på eventuelle ændringer i beboerens tilstand.

Vi sætter den individuelle beboers selvbestemmelsesret højst og støtter op om beboerens psykiske, fysiske, sociale, åndelige og kulturelle behov.

Vi er et meget aktivt hus, hvor der ofte er arrangementer, fester, udflugter, udlandsrejser mv. Vi vægter tværfagligheden højt, så man er i kontakt med alle hjørner af huset, både køkkenet, teknisk service, kontoret, fysioterapien og aktivitetsafdelingen. Du får derfor rig mulighed for at bruge både dine faglige og personlige kompetencer i et tværfagligt samarbejde.

Du samarbejder tæt sammen med kollegaer på to etager og den ansvarshavende sygeplejerske. Vi forventer, at du er i stand til observere, er fagligt reflekterende og i stand til at vejlede kollegaer, og du skal kunne varetage skriftlig dokumentation i et elektronisk dokumentationssystem.


Hvis det lyder som et job for dig, så send en ansøgning med referencer og CV til nab@betaniahjemmet.dk 

senest den 14. juni 2019 klokken 12.00. Vi indkalder løbende til samtaler.


Betaniahjemmet, Kong Georgs Vej 3, 2000 Frederiksberg Telefon: 38 86 78 04