Ledige stillinger

Ledige stillinger


Ansvarshavende aftenvagt


Vil du gøre en forskel som ansvarshavende aftensygeplejerske på en arbejdsplads, hvor missionen er, at give liv til årene?


Vi søger en aftensygeplejerske, som vil være med til at sikre en høj sygeplejefaglig standard samtidig med, at Betaniahjemmets grundlæggende værdier nærvær, tryghed og trivsel kommer til udtryk i den daglige pleje og omsorg.


Du har det faglige ansvar i aftenvagten, og du sikrer, at medarbejdernes kompetencer og de tilstedeværende ressourcer koordineres og anvendes hensigtsmæssigt. Sygeplejeopgaver, palliation, dokumentation i dokumentationssystemet Cura, medicinhåndtering, introduktion og oplæring af medarbejdere, beboerkontakt, kontakt til pårørende og dagligdagens rehabilitering vil være centrale opgaver i din hverdag. Der er tale om en 28 timers stilling med planlagt vagt hver 2. weekend.


Vi forventer, at du er uddannet sygeplejerske, fleksibel, imødekommende og vil være med til at støtte op om de faglige og sociale initiativer på Betaniahjemmet. Du skal kunne arbejde selvstændigt, men altid med fokus på det positive og anerkendende samarbejde. Du skal kunne tage initiativ, og det er vigtigt, at du arbejder pædagogisk i din tilgang til beboerne, samtidig med at du er god til at observere og handle på eventuelle ændringer i beboerens tilstand.


Betaniahjemmet er et somatisk plejehjem med 60 beboere fordelt på 4 etager. Vi arbejder med fleksible løsninger i et rehabiliterende og helhedsorienteret miljø. Vi sætter den individuelle beboers selvbestemmelsesret og værdighed højt og støtter op om beboerens psykiske, fysiske, sociale, åndelige og kulturelle behov.


Vi er et meget aktivt hus, hvor der ofte er arrangementer, fester, udflugter, udlandsrejser, udflugter til eget sommerhus mv.  Vi vægter tværfagligheden højt, så man er i kontakt med alle hjørner af huset, både køkken, teknisk service, administration, terapeuter og aktivitetsmedarbejdere.


Du får derfor rig mulighed for at bruge både dine faglige og personlige kompetencer i et tværfagligt samarbejde.

Hvis det lyder som et sted for dig, så send en ansøgning med referencer og CV til forstander Benedikte Korsager på kontor@betaniahjemmet.dk senest d. 20. november 2019 klokken 12.00. Vi holder ansættelsessamtaler løbende.Serviceassistant


Vil du gerne gøre en forskel som serviceassistent på en arbejdsplads, hvor missionen er at give liv til årene?


Vi mangler en uddannet serviceassistent 32 timer pr. uge i primært dagvagt i tidsrummet kl. 6.00-14.00 med weekendvagt hver 4. uge (7.00-14.00) og en aftenvagt (14.00-20.00) ca. hver 3. uge.


Din opgave vil primært være rengøring i boligerne og på fællesarealerne. Når du er på weekendvagt, arbejder du i køkkenet sammen med en ernæringsassistent, hvor du laver aftensmaden. Cirka hver 3. uge deltager du i aftencafé, hvor du hjælper med servering og opvask. Derudover indeholder jobbet periodevis varetagelse af storvask, og samvær med beboerne, når du fx gør rent i deres bolig.


Betaniahjemmet er et plejehjem med 60 beboere fordelt på 4 etager. Vi arbejder med fleksible løsninger i et rehabiliterende og helhedsorienteret miljø. Beboerne skal efter evne inddrages i at løse opgaver i egen bolig.


Vi forventer, at du kan tage ansvar, er fleksibel, imødekommende og vil være med til støtte op om de faglige og sociale initiativer på Betaniahjemmet. Du skal kunne arbejde selvstændigt og tage initiativ, men altid med fokus på det positive samarbejde.


Vi sætter den individuelle beboers selvbestemmelsesret højst og støtter op om beboerens psykiske, fysiske, sociale, åndelige og kulturelle behov.


Vi er et meget aktivt hus, hvor der ofte er arrangementer, fester, udflugter, udlandsrejser mv. Vi vægter tværfagligheden højt, så man er i kontakt med alle hjørner af huset, både plejen, teknisk service, kontoret, fysioterapien og aktivitetsafdelingen. Du får derfor rig mulighed for at bruge både dine faglige og personlige kompetencer i et tværfagligt samarbejde.


Hvis det lyder som et job for dig, så send en ansøgning med referencer og CV til kontor@betaniahjemmet.dk


senest den 18. november 2019 klokken 12.00. Vi indkalder løbende til samtaler.Afløsere


Betaniahjemmet søger afløsere til pleje og omsorg


Har du erfaring med pleje og omsorg eller er du studerende på en sundhedsfaglig uddannelse, så er det måske noget for dig at blive afløser på Betaniahjemmet?

Vi søger med jævne mellemrum afløsere, som vil indgå i den faste del af plejen og omsorgen for beboerne, særligt hver anden eller hver tredje weekend fra klokken 8.00 - 14.00.


Har du lyst til at vide mere, kan du ringe til afdelingsleder Nawal Boudarba på 38146980 - eller er du allerede klar, skal du blot skrive en ansøgning, vedhæfte dit CV og sende til nab@betaniahjemmet.dk.

Du er meget velkommen til at sende en udtalelse med også.

For at kunne arbejde skal du deltage i et obligatorisk kursus om hygiejne, dokumentation, forflytninger og medicinadministration.

 

(Alle ansøgninger slettes jf. lov om databeskyttelse og ingen informationer gemmes ved afslag)
Betaniahjemmet, Kong Georgs Vej 3, 2000 Frederiksberg Telefon: 38 86 78 04