Faciliteter

Faciliteter


Mange ældre har været vant til et aktivt liv, og det mener vi, at der stadig skal være mulighed for, selvom du er flyttet på plejehjem.

 Vi har mange forskellige aktiviteter i huset, hvor vi gør brug af de faciliteter i huset, som du kan læse om herunder.

December 101 over klejner IMG_2842
Linda og Mi Jung i køkkenet
Klejner IMG_0151
_MG_5092-Edit
_MG_5119-Edit
_MG_5241-Edit
_MG_5199-Edit
_MG_5805-Edit
_MG_5523-Edit

Køkken

Betaniahjemmet har eget køkken, som er livsnerven i huset. Måltiderne er for mange beboere nogle af dagens højdepunkter, og vi bestræber os på, at den mad som serveres er lavet fra grunden af.  

Maden serveres på fade, så man selv kan bestemme, hvor meget man ønsker på tallerken.  

Det sociale måltid betyder lige så meget som smagen af god mad. Vi ved, at hyggeligt samvær øger appetitten, og vi samles derfor om måltiderne, og spiser god veltillavet mad, med input fra det store udland, sæsonens råvarer eller egnsretter. Månedens menu laves af Betaniahjemmets beboere i samarbejde med køkkenlederen.  

Det er muligt for din familie og dine venner at spise frokost eller deltage i aftencafe på Betaniahjemmet. Hvis du har mere end en gæst med til middag eller aftencafe, vil vi gerne vide det dagen før. 

Tilmelding til fester og særlige arrangementer vil blive annonceret via Betaniaposten og hjemmesiden.

Spisestuen

Den fælles spisestue er indrettet med lounge, hvor du kan tage dine gæster med til en hyggesnak og en kop friskbrygget kaffe fra automaten.

 

Her er også spændende og varierende kunstudstillinger, og når det er godt vejr, kan man nyde det på husets terrasse.

Januar side 19 IMG_9933
Loungen 2 marts 2023
Højtlæsning februar 2023
November frivillige IMG_5893
Betanienhjemmet 17 Foto Øyvind Risvik
_MG_5761
Revy fest
Kaj Jespersen gymnastik
Dansecafe 1
Fælles gymnastik

Regnbuen

Regnbuen er en kirke- og aktivitetssal, hvor der bl.a. holdes gudstjeneste hver anden søndag kl. 14.30 af skiftevis folkekirke- og metodistpræst. Det er også i Regnbuen der holdes fx fester og foredrag.

Fysioterapi

Betaniahjemmet har et behandlingsrum og et fitnesslokale, hvor terapeuter tager sig af genoptræning og vedligeholdelsestræning. Herudover er der fælles gymnastik og holdtræning i Regnbuen, og der er individuel træning både på etagerne og i den individuelle bolig, hvis du har brug for det.

Cykling i fitness
Frits træner på trexpads marts 2021
Træning i fitness herrerne marts 2023
Frits i fitness armtræning spil marts 2021
Gymnastik i haven 2016

Udendørs terrasse

Ud mod gården har vi en terrasse. Flere steder er der mulighed for at overdække terrassen, hvilket kan være nødvendigt, da vi har sol fra midt formiddag til sen aften om sommeren. Vi spiser ude, lige så snart der er lejlighed til det, eller vi nyder eftermiddagskaffen ,mens vi lytter til fuglene ved siden af.


Den overdækkede del af terresen anvendes i øjeblikket som udendørs besøgsområde.

Fuglevoliere

Vi har en udendørs fuglevoliere med mange forskellige fugle. De er garanter for en hyggelig kvidren og aktivitet, som mange af Betaniahjemmets beboere følger med i.